Yeni Malatyaspor Başkanı, Bakan ve TFF Başkanı ile Stadyum Durumunu Görüştü

Yeni Malatyaspor Başkanı, Bakan ve TFF Başkanı ile Stadyum Durumunu Görüştü
Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, Gençlik ve Spor Bakanı Bak ve TFF Başkanı Büyükekşi ile Malatya Yeni Stadyumu'nun durumunu görüştü.

6 Şubat'ta yaşanan depremler sebebiyle 2022-2023 sezonunu yarıda bırakan ve 2023-2024 sezonunda ligde yer almayan Yeni Malatyaspor, 2024-2025 sezonunda 1. Lig'de mücadele edecek.

Sarı-siyahlı takımın maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu, takımın ligden çekilmesinin ardından yaklaşık 500 gün boyunca kullanılmadı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bu sezon ligde yer almayan ancak gelecek sezon 1. Lig'de yoluna devam edecek olan Yeni Malatyaspor'un maçlarını nerede oynayacağı merak ediliyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yerel seçimler öncesi gerçekleştirdiği Malatya ziyaretinde Yeni Malatya Stadyumu'nu ve sarı-siyahlı takımın tesislerini inceledi. Bakan Bak, “Yeni Malatyaspor’a destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek, hem Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, hem de TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile takımın maçlarını oynadığı 27 bin 44 kişilik Malatya Yeni Stadyumu'nun durumuyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir