Vali Yazıcı, Orman Haftası'nda Doğa Koruma İçin Fidan Dağıttı

Vali Yazıcı, Orman Haftası'nda Doğa Koruma İçin Fidan Dağıttı
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında düzenlenen fidan dağıtım etkinliğine iştirak ederek, çevrenin korunmasına dair önemli bir adım attı.

Malatya Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar ve ekibi, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası'nı kutladı. Ziyaret sırasında, ormancılığın önemi ve Malatya'daki orman kaynakları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretin ardından, Vali Ersin Yazıcı ve Malatya Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar ile birlikteki heyet, "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Malatya Park AVM önünde düzenlenen fidan dağıtım etkinliğine katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Vali Yazıcı; “Devletimizin orman kaynaklarının korunması ve ağaçlandırma seferberliği noktasındaki çalışmaları, vatandaşlarımızın gönüllü katılımlarıyla sürdürülmektedir. Geleceğe nefes olmak ve farkındalık oluşturmak için bu konuda çaba ve gayret gösteren sivil toplum kuruluşlarını ve halkımızı ve tebrik ediyorum. Daha yeşil bir Malatya’da yaşamak dileğiyle orman teşkilatımızda görev yapan tüm personelin,“Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını” kutluyorum.” dedi.

Etkinlik, Vali Ersin Yazıcı’nın fidan dağıtımıyla birlikte sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir