Seçim Sonrası Belediye Tabelalarında Değişim

Seçim Sonrası Belediye Tabelalarında Değişim
31 Mart'ta seçilen belediye başkanları, devir-teslim törenlerinde T.C. ibaresini tabelalara eklemeye başladı. Örnekler arasında Ankara ve Malatya'dan öne çıkanlar var.

Malatya'da, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Doğanşehir Belediyesi, tabelalarına "Türkiye Cumhuriyeti" ibaresini ekledi. Yeni dönemde belediye binası ve diğer tabelalarda yer alan eski logoların yerine, "T.C." ibaresinin de yer aldığı yeni logolar takıldı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde mazbatalarını alarak göreve başlayan birçok belediye başkanı, geçmişte olduğu gibi belediye binalarındaki tabelalara "Türkiye Cumhuriyeti" ibaresini ekledi. Malatya'da da bu uygulamayı gerçekleştiren belediyelerden biri de AK Parti'den Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Doğanşehir Belediyesi oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde birçok belediye el değiştirdi. Birçok ilde mazbatalar alındı ve devir-teslim törenleri gerçekleştirildi.

Son olarak mazbatasını alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Keçiören Belediyesi'ne yaptığı ziyarette belediye tabelasına "Türkiye Cumhuriyeti" ibaresi eklemesi dikkat çekmişti. Malatya’da ise AK Parti’den Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Doğanşehir Belediyesi bu uygulamayı gerçekleştirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir