Paylaşımda Projelerin Bulanık Gösterilmesi Dikkat Çekti

Paylaşımda Projelerin Bulanık Gösterilmesi Dikkat Çekti
Paylaşımda dikkat çeken detay, Er ve Güner'in net göründüğü fotoğrafta masadaki projelerin bulanık gösterilmesiydi. Bu, projelerin gizli tutulduğunu düşündürdü.

Malatya, Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu büyük hasar gördü. Şehir merkezindeki çalışmalar hızla sürerken, rezerv alan sorunları gündemdeki yerini koruyor.

Şehir merkezindeki çalışmalar devam ederken, Söğütlü Camii'nin nereye inşa edileceği büyük tartışmalara yol açtı. Yeni yerine yapılmasına karar verilen caminin plana dahil edildiği öğrenildi.

Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, mimar Hilmi Güner ile bir toplantı yaptı. Er, sosyal medya hesabından bu toplantı hakkında bir paylaşım yaptı. Paylaşımda görüşme ile ilgili,“Depremde hasar gören Söğütlü Cami ve Merkez Çarşı’mızın planlamasıyla ilgili değerli mimarımız Hilmi Güner ile görüştük. Şehrimizin yaralarını sarmak ve daha güçlü bir Malatya inşa etmek için el birliğiyle çalışacağız. Hep birlikte daha güzel yarınlara” şeklinde paylaşımda bulundu.

Paylaşımda dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Er ve Güner'in fotoğrafta net bir şekilde görülmesine karşın, masadaki projeler bulanık olarak gösterildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir