Ogün Özçiçek: Yeni Malatyaspor'un Değerli Oyuncusu ve Gelecek Sezon Kararı

Ogün Özçiçek: Yeni Malatyaspor'un Değerli Oyuncusu ve Gelecek Sezon Kararı
Yeni Malatyaspor'un önemli isimlerinden Ogün Özçiçek, 2026'ya kadar sözleşmeli. 550 bin Euro piyasa değeriyle gelecek sezon için kararı merak ediliyor.

Geçen sezon Gaziantep Futbol Kulübü'nde kiralık olarak oynayan ve performansıyla dikkat çeken Yeni Malatyaspor futbolcusu Ogün Özçiçek, transfer piyasasının önemli isimleri arasında yer alıyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Ogün Özçiçek'i yeniden kadrosuna katmayı planlarken, Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ve Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'un da ilgisini çektiği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'un transfer tekliflerini değerlendireceği Ogün için Gaziantep Futbol Kulübü'nün 1 milyon Euro önerdiği iddia edilse de şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi. Malatya ekibi, hem oyuncunun hem de kulübün menfaatleri doğrultusunda gelecek tekliflere göre kararını verecek.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, Ogün Özçiçek'in takım için önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, “Geçen sene Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübünde forma giydi. İyi de bir sezon geçirdi. Gaziantep tekrar kiralık istiyor. Birkaç kulüpte resmi olmamakla birlikte Ogün ile ilgileniyor. Menajeriyle görüştüm, talip olan kulüpler var ama resmi bir şey yok. Süper Lig’den birkaç kulübün istediğini biliyoruz. Ciddi bir rakam olursa kulübün menfaati doğrultusunda oyuncunun da geleceğini düşünerek değerlendireceğiz. Hem oyununu hem de kulübümüzün menfaatine bir teklif gelirse değerlendirilebilir. Geleceği olan bir futbolcu, birkaç kulübün ilgilendiğini biliyoruz, teklife gelirse değerlendireceğiz” diyerek konuştu.

Yeni sezon öncesinde transfer faaliyetlerini hızlandıran Yeni Malatyaspor yönetimi, Ogün Özçiçek ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde verecek. Ogün için Gaziantep Futbol Kulübü dışında ilgilenen birkaç kulübün olduğu öğrenilirken, sarı siyahlı yönetim sürece göre kararını verecek.

Yeni Malatyaspor yönetiminin transfer imkanlarını genişletmesi durumunda Ogün Özçiçek'in transferine olumlu yaklaşabileceği belirtiliyor.

Yeni Malatyaspor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi devam eden Ogün Özçiçek'in yeni sezon için nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Sarı-siyahlı takımın önemli oyuncuları arasında yer alan Ogün'ün güncel piyasa değeri 550 bin Euro olarak belirtiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir