Malatya’da YKS Adaylarına Toplu Taşıma Ücretsiz Hizmeti

Malatya’da YKS Adaylarına Toplu Taşıma Ücretsiz Hizmeti
Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sınav sürecinde yanlarında olduklarını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için öğrencilere MOTAŞ’ın toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanma imkanı tanıyacağını duyurdu.

8-9 Haziran tarihlerinde YKS’ye katılacak adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek MOTAŞ’a ait otobüs ve trambüslerden ücretsiz faydalanabilecekler. Ayrıca, sınava girecek adaylara eşlik eden veliler de bu toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Konuyla ilgili yapılan duyuruda, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavlarına katılacak üniversite adayları ile onlara refakat eden velilerin, Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecekleri belirtildi.

Sınava katılacak öğrencilere başarı dileklerini ileten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Bu hafta sonu geleceğimizin teminatı kıymetli gençlerimiz, sınavda ter dökecekler. İnşallah öğrencilerimiz sınavda istedikleri başarıyı yakalayarak, hedefledikleri bölümlere yerleşirler. Şimdiden sınava girecek tüm üniversite adaylarımıza başarılar diliyor, emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir