Malatya'da Yerinde Dönüşüm Çalışmaları Hız Kazanıyor

Malatya'da Yerinde Dönüşüm Çalışmaları Hız Kazanıyor
Geçen yıl başlatılan inşaat çalışmaları sürerken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Gündüzbey ve Çırmıktı mahallelerinde yerinde dönüşüm için saha tespitlerinin yapıldığını duyurdu.

Malatya, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilendiğinde, yıkım çalışmaları hızla ilerlerken aynı zamanda imar faaliyetleri de hız kazandı.

Geçen yıl başlatılan inşaat çalışmaları hala devam ederken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Gündüzbey ve Çırmıktı mahallelerinde imar çalışmalarıyla ilgili saha tespitlerinin yapıldığını ve yerinde dönüşümün en kısa sürede başlatılacağını duyurdu.

insa.jpg

Er, bölgedeki çalışmalar hakkında şu ifadeleri kullandı:''Gündüzbey ve Çırmıktı bölgemizde saha tespitleri yapılarak yerinde dönüşüm imar çalışmalarını başlattık. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz, Yeşilyurt Belediyemiz, firma yetkilileri ve ilgili akademisyenlerimizle birlikte şehrimizi yeniden inşa edeceğiz.Değerli hemşerilerim, müsterih olsunlar, bize güvensinler.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir