Uyuşturucu Operasyonunda 911 kg Ele Geçirildi: Narkoçelik-24 Başarısı

Uyuşturucu Operasyonunda 911 kg Ele Geçirildi: Narkoçelik-24 Başarısı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, "Narkoçelik-24" operasyonlarında 911 kg uyuşturucu ve 10 milyon 995 bin kök kenevir ile skunk bitkisi ele geçirilmiş, 83 şüpheliden 28'i tutuklanmış, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık vurgulanmıştır.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 13 ilde düzenlenen "Narkoçelik-24" operasyonları çerçevesinde 83 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar, Cumhuriyet başsavcılıklarının koordinasyonunda, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile İl Jandarma Komutanlıkları tarafından Adıyaman, Ağrı, Antalya, Bingöl, Diyarbakır, İstanbul, Aydın, Erzurum, Ankara, Van, Mersin, Kırklareli ve Gaziantep'te gerçekleştirildi.

Operasyonlar esnasında 911 kilogram uyuşturucu madde, 10 milyon 995 bin kök kenevir ve skunk bitkisi ile 13 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, yakalanan 83 şüpheliden 28'inin tutuklandığını, 17'sine adli kontrol kararı verildiğini ve 5'inin işlemlerinin devam ettiğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz." diyerek konuştu.

Bu operasyonlar, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam edildiğini ve gençlerin korunması için gerekli tedbirlerin alındığını bir kez daha vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir