Battalgazi'de Kurban Bayramı Hazırlıkları Tamamlandı: Başkan Taşkın'ın Açıklamaları

Battalgazi'de Kurban Bayramı Hazırlıkları Tamamlandı: Başkan Taşkın'ın Açıklamaları
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, vatandaşların dini vecibelerini temiz ve güvenli bir şekilde yerine getirebilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı.

Battalgazi Belediyesi, 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında ilçedeki kurban kesim alanlarını belirledi. Vatandaşlar, Merkez Beydağı Mahallesi Aybars Sokak No 11, Merkez Beydağı Mahallesi Kılıçaslan Sokak No 19, Hanımınçiftliği Mahallesi Vaiz Pınar Caddesi No 10 ve Üçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi No 56/A adreslerinde kurbanlarını kesebilecekler.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belirlenen 4 bölgede vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda kurban kesimlerini yapabilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını ifade ederek, “Battalgazi’mizde bayramın sağlıklı ve huzurlu geçmesi için gereken her şeyi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ekiplerimiz bayram boyunca sahada olacak”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, vatandaşların dini görevlerini hijyenik bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için tüm hazırlıkları bitirdiklerini belirtti. Taşkın, “Kurban Bayramı, dayanışma ve paylaşma ruhunu derinden hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz kutsal bir dönem. Battalgazi Belediyesi olarak hemşerilerimizin bu manevi atmosferi en iyi şekilde yaşaması için bayram hazırlıklarımızı büyük bir titizlikle tamamladık. Kurban kesim işlemlerinin dini vecibelerimize uygun ve hijyenik bir ortamda yapılabilmesi için ilçemizde vatandaşlarımızın kolayca ulaşım sağlayabileceği dört farklı kurban kesim yeri belirledik. Bu noktalarda ekiplerimiz, hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlarımıza yardımcı olacak. Battalgazi’mizde bayramın mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gereken her şeyi yapıyoruz. Bu kapsamda, bayram süresince vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek ve olası sorunları en kısa sürede çözebilmek adına 24 saat görev başında olacağız; ekiplerimizi sahada hazır tutacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir