İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yarıştı

İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yarıştı
Adıyaman'da imam hatip ortaokulu öğrencileri Arapça Bilgi ve Etkinlikleri Yarışmalarında mücadele etti.Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Arapça Bilgi ve Etkinlikleri Yarışmaları düzenlendi. Geçtiğimiz...

Adıyaman’da imam hatip ortaokulu öğrencileri Arapça Bilgi ve Etkinlikleri Yarışmalarında mücadele etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Arapça Bilgi ve Etkinlikleri Yarışmaları düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde liseler arasında düzenlenen yarışma bu kez imam hatip ortaokulları arasında düzenlendi.

Adıyaman Fatih İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde, Şehit Fazıl Gürs Ortaokulunun ev sahipliğinde düzenlenen yarışmalarda öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Şiir, şarkı ve metin canlandırma kategorileri olmak üzere üç dalda öğrenciler hünerlerini sergiledi. Adıyaman il merkezi ve ilçelerinde bulunan 24 okul yarışmalara katıldı.

Şiir dalında Adıyaman İmam Hatip Ortaokulu 7-C sınıfı öğrencisi Ali Mirza Küçükaslan, Metin Canlandırma dalında Adıyaman İmam Hatip Ortaokulu 7-F sınıfı öğrenci Atike Ruveyda Şimşek, Şarkı dalında ise Fatih İmam Hatip Ortaokulunun öğrenci grubu birinci oldu.

Birinci olan öğrenciler Ankara’da yapılacak olan finallere katılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir