Gevrek, Almanya'da Önemli Görüşmeler ve Transfer Çalışmaları İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Gevrek, Almanya'da Önemli Görüşmeler ve Transfer Çalışmaları İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Gevrek, Almanya'da Bakan Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşerek, kulübün işlerini hızlandırmak için adımlar atacak ve eski futbolcularla da temasını sürdürecek.

1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da transfer işlemlerinin önünü açmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Takımın üzerindeki borç yükünden kurtulma çabalarıyla ilerleme kaydedilirken, yakın zamanda birçok konunun netlik kazanması bekleniyor.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, çalışmaları hızlandırmak ve transfer sürecini ilerletmek amacıyla EURO 2024 maçlarının oynandığı Almanya’ya gidecek.

Gevrek, Almanya'da hem Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile hem de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile özel bir toplantı yapacak.

Almanya'da çeşitli görüşmeler gerçekleştirecek olan Gevrek, kulüpten alacaklı olan eski futbolcularla da iletişim halinde olacak.

Kulübün uzun süre kaptanlığını yapmış ve bir dönem teknik sorumluluk üstlenmiş olan Adem Büyük ile sürekli iletişim halinde olan Gevrek’in, Bakan Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapacağı görüşmede kısa süre içinde çalışmaların ve sağlanacak desteklerin hızlandırılmasını talep edeceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir