Garanti Bankası Banka Hesabına 200 Bin TL Ödeme Yapıyor! Bu Son Dakika Açıklaması Büyük İlgi Gördü

Garanti Bankası Banka Hesabına 200 Bin TL Ödeme Yapıyor! Bu Son Dakika Açıklaması Büyük İlgi Gördü
Garanti Bankası Banka Hesabına 200 Bin TL Ödeme Yapıyor! Bu Son Dakika Açıklaması Büyük İlgi Gördü

Garanti Bankası, yeni başlattığı bireysel tüketici kredisi kampanyası ile vatandaşlara 200.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya, hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi olarak kullanılabilecek ve 12 ay vadeli ödeme seçenekleri sunacak.

Garanti Bankası, bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların belirli şartları yerine getirmeleri gerektiğini duyurdu. 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlar, Garanti Bankası üzerinden bu kampanyaya başvurabilirler ve diğer bankalardaki dağınık kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını tek bir yerde birleştirerek ödeme kolaylığı sağlayabilirler. Garanti Bankası, emekli ve sigortalı çalışan vatandaşların başvurularını kredi puanlarına göre değerlendirecektir.

Garanti Bankası'nın bu kampanyalarından faydalanabilmek için öncelikle mevcut banka borçlarınızı gözden geçirmeniz gerekmektedir. Borç kapatma kredisi kullanacak olanlar, güncel banka borçları üzerinden işlem yapabilirler. Garanti Bankası'nın borç kapatma kredisi kampanyasına katılmak isteyenler, 3 ay erteleme seçeneğiyle başvurularını gerçekleştirebilirler.

Garanti Bankası, 1100 ve üzerinde kredi puanına sahip olan vatandaşlara özellikle yüksek limitli borç kapatma kredisi vermektedir. Emekli vatandaşların emekli maaşlarının Garanti Bankası'na yatırılması gerekmektedir. Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ise son işyerlerindeki sigorta primlerinin son 90 gün içinde yatırılmış olması gerekmektedir.

Garanti Bankası, 1100 ve üzeri kredi puanına sahip olan vatandaşlar için düşük limitli ve gelir belgesiz ihtiyaç kredisi imkanı da sunmaktadır. 50.000 TL'ye kadar verilen bu krediler 36 ay vadeli olarak düşük faiz oranlarıyla sunulmaktadır. Ayrıca, Garanti Bankası müşterileri kendi mobil uygulaması üzerinden bu kredilere kolayca başvurabilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir