15 milyon emekliye müjde geldi! 7800 TL ek ödeme alabileceksiniz

15 milyon emekliye müjde geldi! 7800 TL ek ödeme alabileceksiniz
15 milyon emekliye müjde geldi! 7800 TL ek ödeme alabileceksiniz

Emekli maaşı alan milyonlarca kişi için bankaların verdiği promosyon fırsatları devam ediyor. Temmuz ayında yapılan son zam sonrası emekli promosyon ücretlerinde yeni bir güncelleme geldi. Emekli taban promosyon miktarı artarken en az 7800 TL olduğu duyuruldu. Yani emekli vatandaşlar artık 7800 TL’den başlayan promosyon alma fırsatına sahip olacak. Promosyon ödemelerinde üst limit ise bulunmuyor. Bankalar kendi politikaları doğrultusunda emekliye istediği teklifi yapabiliyor.

***

Bankaların emekli promosyon ücretleri tüm emekler için sunuluyor. SSK Bağkur memur emeklisi EET emeklisi olan tüm vatandaşlar promosyon fırsatından faydalanabiliyor. Buna ek olarak dul ve yetim aylığı alanlar da emekli promosyonu için başvuru yapma şansına sahip. Milyonlarca emekli kapılarını açan bankalar aynı zamanda dul ve yetimleri içinde ek kazanç imkanı sünüyor.

***

Emekli promosyon almak isteyen emekler için promosyon başvuruları seçtikleri bankaların tercihlerine göre farklı şekilde yapabilirler. Örneğin bazı bankalar sadece şubelerden başvuru kabul ederken bazı bankalar ise mobil bankacılık ve internet bankacılığı gibi hizmetleri aracılığı ile de promosyon başvurularını kabul ediyor. Hemen seçtiğiniz bankanın şartlarını ve detayları inceleyerek promosyon başvurusu yapmak için harekete geçebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir