Derebeylerinden Anlamlı Kampanya

Derebeylerinden Anlamlı Kampanya
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri, ‘Bu kış çocuklar üşümesin’ sloganıyla ihtiyacı olan çocuklara bot ve mont kampanyası düzenledi.

Derebeyleri, her yıl olduğu gibi bu yılda çocukları düşünerek, anlamlı bir kampanyaya imza atıyor. Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri, ‘Bu kış çocuklar üşümesin’ sloganıyla çocuklara mont ve bot yardımında bulunmak amacıyla bir kampanya başlattı.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kaplan,

“Ağır kış şartlarıyla mücadele anlamında maddi anlamda imkansızlıklar yaşan depremzede ailelerin çocuklarına, Malatya Kardeşlik Platformuyla ortaklaşa düzenleyeceğimiz yardım kampanyası ile destek olmak istiyoruz. Yardımsever tüm vatandaşlarımıza çağrımız Depremzede çocukları unutmayın” dedi.

Hedeflerinin bin çocuğa ulaşmak ve onlara umut olduğunu ifade eden Kaplan, çocuklara bin mont, bin bot yardımı yapacaklarını belirtti.

Malatya Kardeşlik Platformu kurucusu Yavuz Keskin ise

“Bizler Malatya’mız ve memleketimiz için verdiğimiz mücadelede genel olarak çocuklarımızı sevindirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda Malatyaspor taraftarlarıyla birlikte böyle bir projeye imza attık. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza destek olabilmektir. Tüm hayırseverleri kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir