CerModern'de Avrupa Günü: Cömertoğlu ve Meyer-Landrut Bir Araya Geldi

CerModern'de Avrupa Günü: Cömertoğlu ve Meyer-Landrut Bir Araya Geldi
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Avrupa Günü'nde CerModern'de düzenlenen resepsiyonda konukları ağırladı.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Ankara'da düzenlenen Avrupa Günü resepsiyonuna ev sahipliği yaptı.

Arapgir'in Fahri Hemşerisi olarak tanınan Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'un Türkiye'deki görev süresinin sona ermesiyle düzenlenen Avrupa Günü resepsiyonuna Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, onur konuğu olarak katıldı. Başkan Cömertoğlu, Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'a teşekkürlerini ileterek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Avrupa Günü dolayısıyla CerModern'de düzenlenen resepsiyonda,"Türkiye-AB ilişkileri kesinlikle olmasını istediğimiz bir aşamada değil. Bu karmaşık ve çok yönlü bir ilişkidir. Bununla birlikte, Türkiye aday bir ülkedir, ilişkilerimiz onlarca yıl öncesine dayanmakta ve sayısız ve benzeri görülmemiş krizler karşısında dayanıklılığını kanıtlamıştır" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir