Borç ve Toplantı: Gevrek, Kulübün Durumunu Açıkladı

Borç ve Toplantı: Gevrek, Kulübün Durumunu Açıkladı
Gevrek, kulübün 16 milyon Euro borcunu vurgulayarak, Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlar toplantısında TFF Başkanı ile görüşeceklerini ifade etti.

Gevrek, takımın kurtuluşu için siyasi kanattan gelecek olan desteği beklediklerini ve sorunları çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Gevrek, “Bizim için zaman daralıyor. Bu işler kolay değil. Takımımızın durumu ile ilgili bakanımıza gerekli olan her şeyi ilettik. Şu anda beklemedeyiz” ifadelerini kullandı.

Kulübün toparlanması için alternatif planlarının olduğunu vurgulayan Gevrek, şunları dile getirdi: “B planı üzerinde çalışıyoruz. Takımı düzlüğe çıkarmak için bir çalışma yürütüyoruz. Malatya futbolunun bitmemesi için mücadele veriyorum. Şu anda bütün şartları zorluyorum. Malatya futbol bitmesin, borç kapansın diye çalışıyorum.” dedi.

Takımın 16 milyon Euro gibi bir borcu olduğunu belirten Gevrek, “300 milyon TL gibi bir rakama borcu kapatabiliriz. Alacaklı olan eski oyuncularımızla görüştük. Oyuncularımızdan fedakârlık istedik. 16 milyon Euro 600 milyon TL’ye yakın bir rakam ama yarısına bu borcu kapatabiliriz” şeklinde konuştu.

Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonu'nda kulüp başkanlarının bir araya geleceğini belirterek, TFF Başkanı ile kulübün son durumu hakkında bir görüşme yapacaklarını da ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir