Battalgazi Belediyesi'nden Memurlara Destek: Yeni Anlaşma İmzalandı

Battalgazi Belediyesi'nden Memurlara Destek: Yeni Anlaşma İmzalandı
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, memurlar için yapılan iyileştirmeyi öngören sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Battalgazi Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında, belediye personelinin haklarını iyileştirmeyi amaçlayan bir sosyal denge tazminatı anlaşması imzalandı. Anlaşma, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz tarafından onaylandı. Bu anlaşma, Battalgazi Belediyesi'nde çalışan kamu personelini kapsamaktadır ve 2024-2025 dönemlerini kapsamaktadır. Sözleşme uyarınca, memurlara ödenen sosyal denge tazminatı en yüksek oranda, yani %120 oranında artırıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, memurların haklarını iyileştirmeyi öngören Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesinin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. Başkan Taşkın, “Sendikamızla yapılan görüşmeler neticesinde belediyemizde çalışan memur arkadaşlarımızı ilgilendiren Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi'ni imzaladık. İmzaladığımız sözleşme ile kanuni olarak belirlenmiş olan yüzde 120 tavan tutar üzerinden sosyal desteği sağlamış olduk. Belediyemizin başarısında, hemşerilerimize en iyi hizmeti sunma noktasında kritik bir rol oynayan değerli çalışma arkadaşlarımızın haklarına sahip çıkmak, bizim için büyük önem taşımaktadır. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Rabbim güzel ortamlarda, güzel başarılara imza atmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir