12 Bingölspor Deplasmanda, Derbi İse 5 Mayıs'ta Bingöl'de!

12 Bingölspor Deplasmanda, Derbi İse 5 Mayıs'ta Bingöl'de!
12 Bingölspor, deplasmanda Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor ile mücadele edecek; derbi ise 5 Mayıs'ta Bingöl'de yapılacak.

BAL 11. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi son derece heyecan verici. Lider Yozgat Belediyesi Bozokspor, 55 puanla birinci sırada yer alırken, 53 puanla ikinci sıradaki 12 Bingölspor ile şampiyonluk için kıyasıya bir rekabet içindeler.

Ligde sadece dört hafta kala, BAL 11. Grup'taki mücadele doruk noktasına ulaşırken, şampiyonluk yolunda kritik bir maç Malatya'da oynanacak. Üçüncü sırada yer alan ve bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Malatyaspor, yarın Yozgat Belediyesi Bozokspor'la evinde karşılaşacak.

Bingöl takipçilerinin de yakından izleyeceği Malatyaspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor mücadelesi, 21 Nisan Pazar günü Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada gerçekleşecek. Zirveyi yakından ilgilendiren bu mücadele saat 14.00'te başlayacak.

Malatyaspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor maçını Şahin Berker, Mahir Selenga Mısır ve Emrah Türkyılmaz hakem üçlüsü yönetecek. Enes Yakup Baş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Şampiyonluk için güçlü bir aday olan 12 Bingölspor, deplasmanda Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor ile mücadele edecek.

12 Bingölspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor derbisi ise ligin 25. haftasında 5 Mayıs Pazar günü Bingöl'de gerçekleşecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir