100.Yıl Futsal Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

100.Yıl Futsal Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu
Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen '100. Yıl Futsal Turnuvası', Yeşilyurt İlçesindeki 16 okul takımının katılımıyla gerçekleşti ve final maçlarının ardından tamamlandı.

Mahmut Çalık Anadolu Lisesi'nin kız ve erkek takımlarının birinci olarak tamamladığı turnuva sonunda dereceye giren ekiplere kupa ve madalyalar düzenlenen törenle takdim edildi.

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle gerçekleştirilen 100. Yıl Futsal Turnuvası, "Enerjik Okullar Sağlıklı Nesiller" sloganıyla Yeşilyurt İlçesinden 12 erkek ve 4 kız okul takımının katılımıyla gerçekleşti.

Tecde Kapalı Spor Salonu'nda büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvanın final maçları oldukça heyecanlı geçti. Finale kalan okulların öğretmenleri ve öğrencilerinin yoğun ilgisi altında oynanan final maçlarında, Mahmut Çalık Anadolu Lisesi'nin kız ve erkek takımları rakiplerini yenerek turnuvayı birinci olarak tamamladı ve şampiyonluk kupalarını okullarının müzesine götürdü.

Kızlarda ikinci sırayı 2. OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alırken, erkeklerde ikinci sırayı Kernek Anadolu Lisesi, üçüncü sırayı Akmercan Anadolu Lisesi, dördüncü sırayı ise Gazi Anadolu Lisesi elde etti.

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül törenine, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler ve sporcular katıldı. Yeşilyurt Belediyesi tarafından dereceye giren takımlara toplam 30 Bin TL para ödülü dağıtıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir