Yeni Emekli Promosyon Kampanyasıyla Rekor Kırdı! 3 Gün İçinde Başvuran Emekliye 22 Bin Lira Trink Ödeme!

Yeni Emekli Promosyon Kampanyasıyla Rekor Kırdı! 3 Gün İçinde Başvuran Emekliye 22 Bin Lira Trink Ödeme!
Emekli promosyon kampanyasını güncelleyen özel bir banka, rekor promosyon ödemesiyle emeklileri mest etti.

Geçtiğimiz ay en yüksek mevduat faizini veren Akbank, bu ay da en yüksek emekli promosyonunu veren banka olarak öne çıktı. Yüzde 36’lık mevduat oranlarıyla geçtiğimiz ay yatırımcılarına kazandıran Akbank, 10 bin liralık emekli promosyon ödemesini Eylül’de 12 bin liraya çıkardı. Böylelikle de rekor ödemenin hangi bankadan yapılacağı belli olmuş oldu.

Yılın başından bu yana emeklilere promosyon ödemesi yapmaya devam eden Akbank, Eylül ayında promosyon tutarını güncelledi. Böylelikle emeklilere daha yüksek ödeme yapılacağı netleşirken, kampanyanın detayları da belli oldu. İşte Akbank Eylül 2023 yeni emekli promosyonu kampanyası ve detayları…

Akbank Emekli Promosyon Kampanyasını Güncelledi

ekran-resmi-2023-09-27-11-55-32.png

Eylül ayında emekli promosyon kampanyasında güncelleme kararı alan Akbank, bu kapsamda fiyatları değiştirdi. Geçtiğimiz ay 10 bin liraya varan promosyon ödülü veren banka, bu ay tutarı 12 bin liraya yükseltti. Böylelikle de emeklilerin Akbank üzerinden daha fazla promosyon ödemesi alabileceği belli oldu.

Akbank Güncel Emekli Promosyon Tutarı Ne Kadar?

Promosyon kampanyasını güncelleyerek 12 bin liraya kadar nakit ödül vereceğini duyuran Akbank Eylül ayı güncel emekli promosyon tutarları maaş aralıklarına göre şöyle:

  • Maaşı 3.499 liraya kadar olanlara 6.000 lira
  • Maaşı 3.500 lira ile 7.499 lira arasında olanlara 7.000 lira
  • Maaşı 7.500 lira ile 9.999 lira arasında olanlara 9.000 lira
  • Maaşı 10.000 lira ve üzerinde olanlara 10.000 lira

emekli-promosyon.jpg

Fatura Başına Ek Ödeme Var!

3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı kabul eden emekliler, aynı zamanda fatura kampanyasından da faydalanabilecekler. Bu kapsamda, Axess ya da Wings kredi kartı başvurusu yapıp onay alan ve otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler, fatura başına 400 lira ödeme alacaklar. Toplamda 2 bin lira fatura talimatından ödül alabilecek olan emekliler, 10 bin liraya varan promosyona ek 2 bin lira da ödülle 12 bin lira alabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir