Türkiye'nin Köklü At Yarışı Geleneği: Gazi Koşusu'nun 98. Yılı Heyecanı

Türkiye'nin Köklü At Yarışı Geleneği: Gazi Koşusu'nun 98. Yılı Heyecanı
Türkiye'nin köklü at yarışı etkinliklerinden biri olan Gazi Koşusu, 1927'den bu yana her yıl düzenleniyor ve 2024'te 98. kez heyecan dolu bir şekilde gerçekleşecek.

1927 yılından bu yana düzenlenen ve atçılık tutkunlarını bir araya getiren bu önemli yarış, 2024 yılında İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleşecek. Bu yıl 98. kez düzenlenecek Gazi Koşusu, 30 Haziran Pazar günü saat 17.15'te başlayacak. Etkinlik, Türkiye'nin köklü hipodromlarından Veliefendi'de yapılacak ve at yarışı tutkunlarının büyük ilgisini çekecek.

Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye Jokey Kulübü, Gazi Koşusu bilet fiyatlarını Twitter hesabı üzerinden duyurdu ve yarış severleri sosyal medya üzerinden etkinliğe katılmaya davet etti: "98. Gazi Koşusu'na sayılı günler kala, Gazi Koşusu'nun sizin için ne anlama geldiğini soruyoruz. X (Twitter) ya da Instagram platformlarında #GaziKoşusu etiketine 'Benim için Gazi' başlığıyla Gazi Koşusu'nun sizin için ne anlam ifade ettiğini yazın ya da Gazi Koşusu'ndaki bir anınızı paylaşın, Gazi Koşusu günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda misafirimiz olun. 24 Haziran Pazartesi gününe kadar #GaziKoşusu etiketini kullanıp Gazi Koşusu'nun kendisi için ne ifade ettiğini en etkileyici şekilde belirten kişiler arasından seçilecek 5 yarışseverimiz 98. Gazi Koşusu gününde (30 Haziran Pazar) çift kişilik loca davetiyesinin sahibi olacak." Biletlerin satışa çıkış tarihi ve fiyatları hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir