Tunç, TKDK Hibe ve Destek Programı Hakkında Bilgilendirdi

Tunç, TKDK Hibe ve Destek Programı Hakkında Bilgilendirdi
TÜMSİAD Malatya Şubesinin perşembe akşamları düzenlediği 'Derdimiz Memleketimiz' toplantılarının bu haftaki konuğu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörü Murat TUNÇ oldu.

TÜMSİAD’ın toplantı salonunda gerçekleşen ''Hibe ve Destek Programı'' konulu programda TKDK’nın desteklediği projeleri anlatan İl Koordinatörü Tunç, TKDK’nın ekonomik büyüme ve istihdama sağladığı katkılara da değindi.

Malatya’nın kırsal yatırımlar konusundaki mevcut durumunu konuşarak yapılması planlanan projeler değerlendirdi. Bu desteklerden özellikle kadın girişimcilerin daha fazla yararlanmasını istediklerinin altını çizerek yatırım düşüncesi olanların cesaretli davranması gerektiğini söyledi.

TKDK Malatya İl Koordinatörü Tunç, "TÜMSİAD'ın ev sahipliğinde ''Hibe ve Destek Programı'' konulu toplantımızı gerçekleştirdik.TÜMSİAD üyelerinin de katıldığı toplantıda TKDK'nin desteklediği projeler hakkında bilgiler verdik. Göstermiş olduğu ilgi dolayısıyla başta TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş olmak üzere toplantıya katılan TÜMSİAD üyelerine de teşekkür ediyorum." dedi.

TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş ise toplantıya katılarak TKDK’nın destekleri hakkında bilgilendirmeler yapan İl Koordinatörü Murat Tunç’a teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir