Zeki DAĞ

Zeki DAĞ

Teşekkürler Sayın Valim

Malatya Valisi Sayın Mustafa Toprak, İftar yemeğinde Malatya basınıyla bir araya geldi. Teşekkürler Sayın Valim; işte birlik işte beraberlik.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya basınıyla iftarda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Malatya basın camiası bu birlik beraberlik mesajında Vali Toprak’ı takdir etti. Özelikle Malatya Basın Camiasında, Dernek Başkanları ve basın çalışanları Sayın Valimize teşekkür ettiler. Yeter ki güzel işler yapılsın başarıda kendiliğinden gelir.

Malatya Valimiz Sayın Mustafa Toprak, Malatya’ya geldiği günden beri, Malatyalılar tarafından takdir edilmiştir. Sayın Valimiz gerçekten halkla iç içe olması nedeniyle Malatyalılardan ve Malatya’mızda yaşayan her kesimden takdir edilmektedir. 15 Temmuz’da FETO Terör Örgütü tarafından ülkemize Malatya’mızda yapılan hain kalkışma halkımızı derinden üzmüştür. Ülke olarak hep birlikte bu hainlere karşı dimdik durduk ve geçit vermedik vermeyeceğiz.

15 Temmuz da yapılan bu hain girişime karşı Sayın Valimizin büyük gayretleriyle ve Malatyalı halkının verdiği destekle bu hainlerin önü kesilmiştir. Malatya Valimiz Malatyalılarla birlikte meydanlarda nöbet tutmuştur. Sayın Valimizin halkla iç içe olması ayrı bir güzeliktir. Malatyalılar 15 Temmuz’da ülkesine, kendi iline ve kendi ilinin valisine sahip çıkmıştır.

Malatya Valimiz Sayın Mustafa Toprak’ın, Malatya da yaptığı çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz. Valimizn halk tarafından sevilmesi 15 Temmuz’da yaptıkları başarılı çalışmaları, dik duruşu ve güzel çalışmalarından dolayı, halkla iç içe olması ve her platformda birlik beraberlik mesajları vermesi Malatyalı ve Malatya’dan yaşayan herkes tarafından takdir ediliyor.

Teşekkürler Sayın Valim Teşekkürler.

Malatya Valisi Sayın Mustafa Toprak, Yaptığı çalışmalarda ve  STK’ larla yapılan toplantıları, iftar programında basınla birlik olmasını gerçekten takdir etmek lazım.

Malatya Valimiz tarafından verilen iftar yemeğinde çok güzel ve nezih bir ortamın olması o ilin birlik beraberliğin olduğunun göstergesidir. Tabi ki belki bazıları bu birlik beraberlikte rahatsız olabilir ve bu da o kadar önemli değildir. Bence rahatsız olanlar varsa bu tür toplantılara katılmasınlar. Bir yerde güzel bir ortam varsa ve o ortama gölge düşmesi doğru ve etik değildir. Malatyalı Valisi’ne sahip çıkmıştır ve bundan sonrada sahip çıkacaktır.

Teşekkürler Sayın Valim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Zeki DAĞ Arşivi