TBMM’den emekliye müjde! Cumhurbaşkanı onayı ile 7000 TL maaşa ek verilecek

TBMM’den emekliye müjde! Cumhurbaşkanı onayı ile 7000 TL maaşa ek verilecek
TBMM’den emekli için müjdeli duyuru geldi. Cumhurbaşkanı talimatıyla alınan karar doğrultusunda emekliye 7.000 TL Ek ödeme verilecek.

Milyonlarca emekli için TBMM’den önemli karar çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yapılan görüşmelerin ardından emekliye Ziraat Bankası aracılığı ile 7000 TL'ye kadar ek ödeme fırsatı sunulacağı duyuruldu. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan herkes ödemeden faydalanacak. Ziraat Bankası Yeni emekli promosyon kampanyası için başvurular bugün itibariyle başladı. 31 Ekim'e kadar devam edecek başvurular için şubeler ve Dijital bankacılık kanalları açıldı.

Emekliler Temmuz ayında bekledikleri zammı alamadı. Bu nedenle de büyük hayal kırıklığı yaşayan milyonlarca emekli bir süredir ek zam beklentisi içindeydi. Emekliye ek zam müjdesini ekim ayı sonuna kadar Geleceği tahmin edilirken yeni bir sürpriz açıklama yapıldı. Emeklemenin bütçesini rahatlatacak duyuru geldi. TBMM’den karar çıktı emekliye ek ödeme verilecek. Cumhurbaşkanı talimatıyla alınan karar doğrultusunda Ziraat Bankası tarafından emeklilere 7.000 TL'lik destek ödemesi verilecek.

emekli-promosyon-1.jpg

EMEKLİ MAAŞINA EK 7.000 TL ÖDEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine harekete geçen Ziraat Bankası emekliye maaşa ek 7.000 TL'lik ödeme desteği sunuyor. SSK bağ-kur memur emeklisi olmazsa fark etmiyor. Tüm emekliler başvuru yapmak koşulu ile Ziraat Bankası'ndan destek alma fırsatını yakalıyor. Yaklaşık 17 milyon emekli için harekete geçen Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası, emekli promosyon ücretlerine Ekim ayına özel yeni bir güncelleme yaptı. Ziraat Bankası ekim ayı promosyon kampanyası kapsamında 5.000 TL'yi artık 7000 TL olarak ödeme kararı aldı. Emekli vatandaşlar maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları durumunda en az 5.000 TL en fazla ise 7.000 nakit destek alabilecek.

emekli-promosyon-2.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM 2023

Ziraat Bankası'nın yeni promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler için son başvuru tarihi ise 31 Ekim 2023 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar emekli maaşını bankalardan ya da dijital bankacılık kanallarından taşımak ve Maaş promosyonu için başvuru yapmak mümkün olacak.

17 milyon emekli için Ziraat Bankası'nda promosyonu ek olarak başka kampanyalarda var. En düşük faiz oranı ile kredi veren bankalardan biri olan Ziraat Bankası, emekliye özel de yeni kredi paketleri hazırladı. Milyonlarca emekli bu Kredi paketleri sayesinde nakit ihtiyaçlarını Hızlı ve kolay bir şekilde karşılama fırsatı yakalayacak. SSK bağ-kur memur emeklisi olan herkes Ziraat Bankası'na başvuru yaparak düşük faizli emekli kredisi kullanabilecek. Ziraat Bankası emekli kredisi paketi kapsamında 36 ay vadeli tam 50.000 TL'ye kadar nakit destek imkanı sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir