Süper Lig Kulüpleri Yeni Malatyaspor'un Ön Liberosu İçin Yarışıyor

Süper Lig Kulüpleri Yeni Malatyaspor'un Ön Liberosu İçin Yarışıyor
Yeni Malatyaspor'un ön libero oyuncusu için Süper Lig ekipleri arasında bir transfer yarışı başladı. Sarı siyahlılar, gelecek teklifleri dikkatle bekleyerek oyuncularının durumunu değerlendiriyor.

Geçen sezon Süper Lig takımı Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen defansif orta saha Ogün Özçiçek'in sözleşmesi sona erdikten sonra Yeni Malatyaspor'a geri döndü.

Gaziantep FK Ogün'ü kadrosunda tutmak istedi ancak Çaykur Rizespor ve Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor başarılı oyuncuyu transfer etmeyi planlıyor.

Geçen sezon performansıyla dikkat çeken Ogün için şu ana kadar resmi bir teklif gelmezken Süper Lig kulüpleri yetenekli oyuncuyu radarlarına aldı.

Yeni sezonda 1. Lig'de yer alacak olan Yeni Malatyaspor Kulübü, transfer yapabilmek için çalışmalarını sürdürürken, Ogün Özçiçek ile ilgili kesin bir karar vermedi. Sarı siyahlılar hem gelecek teklife hem de transfer olanaklarına bağlı olarak kararlarını şekillendirmeyi planlıyor.

Yeni Malatyaspor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Ogün Özçiçek'in yeni sezon için hangi yolunu seçeceği merak ediliyor. Sarı siyahlı takımın önemli isimleri arasında yer alan Ogün'ün güncel piyasa değeri 550 bin Euro olarak belirtiliyor.

Zonguldak doğumlu 25 yaşındaki defansif orta saha, kariyerinde daha önce Araklı 1961, Yomraspor, Adıyaman Futbol Kulübü, Vanspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep Futbol Kulübü formaları giydi.

Yeni Malatyaspor formasıyla 22 maça çıkan Ogün, Süper Lig'de 29 karşılaşmada görev aldı. Toplamda 34 kez 1. Lig, 32 kez 2. Lig maçına çıkan Ogün Özçiçek, geçen sezon Gaziantep Futbol Kulübü ile Süper Lig'de 29 maça çıktı, 3 gol attı ve 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir