Söylenmeyeni söyledi! Cem Özüak şok eden altın tahminini güncelledi! O rakamı görecek

Söylenmeyeni söyledi! Cem Özüak şok eden altın tahminini güncelledi! O rakamı görecek
Piyasa uzmanlarından son dakika açıklaması olarak gram altına dair önemli detaylar paylaşıldı.

O rakamı görecek! Söylenmeyeni söyledi! Cem Özüak şok eden altın tahminini güncelledi- Uzmanlar gram altında yaşanan değişikliklere bağlı olarak gram altın fiyatlarının 3 bin TL’ye kadar yükselmesinin mümkün olacağını ilettiler. Altın piyasası analizcileri yatırımcılar için oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

2023 Yılında Gram Altın

Yeni yılın gelişiyle birlikte gram altında ani fiyat artışlarının yaşanacağına işaret eden uzmanlar yatırımcıları uyardı. Yatırımlarını altında değerlendirenlerin kazançlı çıkacağını belirten analizciler yeni yılın 2. Çeyreğine doğru gram fiyatlarının ani yükselişler yaşayacağını düşünüyor. Uzmanlar altının ons fiyatının 2 bin 500 dolar civarlarında seyredeceği görüşündeler. Özellikle seçimden sonra dövizde de artış olmasını bekleyen uzmanlar altın rakamlarının da bu doğrultuda yükseleceğini belirtiyor.

Doların baskılanması nedeniyle düşük tutulduğunu belirten uzmanlar seçimden sonraki süreçte hem altın hem de döviz rakamlarının yükseleceğini düşünüyor. Geçtiğimiz sene altın yatırımının mantıklı olmadığını ileten analizciler gram altının 2023 yılında popüler yatırım aracı olması gerektiğini belirtiyor. Asıl yükselişin bulunduğumuz yılın üçüncü çeyreğinde meydana geleceğini tahmin ediyorlar.

Gram Altın Sezonu Geliyor

Döviz ve altın fiyatlarının baskılandığı söz konusu olsa da fiyatların önümüzdeki günlerde kademeli şekilde artacağı belirtiliyor. Finans alanındaki çeşitli girişimlerin altın rakamlarını yükselteceği kulislerde konuşuluyor. Küçük yatırımcıların altını alıp satarak yatırımlarını değerlendirmeleri tavsiye ediliyor. Nitekim altının her zaman kazandırmayacağı bilinse de önümüzdeki günlerde yatırımcılarına güzel kazançlar sağlayacağı tahmin ediliyor.

Altının son dolar kuruna göre fiyat gelişmeleri değişiklik gösteriyor. ABD verileriyle altın fiyatlarının şekillendiği söz konusu olmaya devem ediyor. Enflasyon rakamlarının artış göstermesi nedeniyle altında da ani değişiklikler yaşanacak gibi görünüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir