Saat: 22:22'de açıklandı! Bundan sonra gelir belgesiz kredi ödenecek!

Saat: 22:22'de açıklandı! Bundan sonra gelir belgesiz kredi ödenecek!
Saat: 22:22'de açıklandı! Bundan sonra gelir belgesiz kredi ödenecek!

İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası, gelir belgesiz kredi fırsatı sunarak nakit ihtiyacı olan vatandaşlara büyük bir destek sağlıyor. Bu özel kampanyaları kullanarak onaylanan kredileri hızlıca hesaplarına aktarabilir ve aynı gün içinde kullanabilirler. Acil nakit ihtiyacı olanlar için bu fırsatları kaçırmamalı, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası'nın Bireysel Tüketici Kredisi kampanyalarına hemen başvurmalılar!

***

İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası'nın başlattığı kampanyada, gelir belgesiz kredi talep eden tüm vatandaşlar için bireysel müşteri olma şartı bulunuyor ve bu kampanyalar kapsamında kredi ödemeleri 3 ay ertelenebiliyor. Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için şubelere gitmeye gerek kalmadan, bankaların mobil uygulamalarını veya cep telefonları üzerinden SMS ile başvuru yapabilirler. Bu kampanyalar Eylül ayı sonuna kadar geçerlidir ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası üzerinden destek sunulmaktadır.

***

Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, mobil uygulama veya SMS ile başvuru yapabilirler. Cep telefonlarından "Bireysel TC kimlik numarası aylık gelir" bilgilerini içeren bir mesajı 4411 numarasına göndererek kredi başvurusu yapabilirler. Başvuru sonuçları yaklaşık 3 dakika içinde cep telefonlarına bildirilir ve kredi onayı alıp almadıkları hakkında bilgi verilir.

***

Kamu destekli İş Bankası'ndan kredi kullanmak isteyenler, iş cep uygulamasını kullanabilirler veya şubelere giderek gelir belgesiz olarak bu kredi kampanyalarına katılabilirler. İş bankası İş cep uygulaması üzerinden kredi başvurunuzu kolayca yapacak ve gelir belgesiz kredi kullanacaksınız...

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir