Malatya'nın Enerji İhtiyaçları Görüşüldü: Milletvekili Ölmeztoprak ve Bakan Bayraktar Masada!

Malatya'nın Enerji İhtiyaçları Görüşüldü: Milletvekili Ölmeztoprak ve Bakan Bayraktar Masada!
Milletvekili Ölmeztoprak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar'ın ziyaretiyle Malatya'nın enerji gereksinimlerini ele alacaklarını belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Ankara'da çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Malatya'nın yeniden yapılandırılması ve geliştirilmesi için kararlı bir şekilde çalışacaklarını ifade ederek,“ Rezerv alan çalışmaları ve Bostanbaşı Akkent'te başlayan ve devam eden işlerle birlikte rezerv alan çalışmalarının hız kazanacağı yerler, çarşı inşaatının bir kısmının devam ettiği Saray Mahallesi’ndeki bazı lokasyonlarda inşaata başlama ön çalışmaları, Gündüzbey özelinde ve Yakınca’da başlayan imar çalışmaları ve detaylarının sahada önümüzdeki haftadan itibaren fiili olarak görülebileceği, ayrıca önümüzdeki hafta yapacağımız detay toplantısında Malatya'mız özelindeki imar ve inşa faaliyetlerinin hızlandırılması için gereken tüm adımların sağlıklı bir şekilde atılması için her türlü gayret gösterilecektir” şeklinde konuştu.

Malatya’nın Enerji İhtiyaçları Ele Alınacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın ziyareti hakkında konuşan Milletvekili Ölmeztoprak, şunları dile getirdi: “Malatya’mızın gerek geçici yerleşim merkezleri yani konteynerlarımızda gerekse mahallelerimizdeki konutlarımızda yaşanan enerji ile ilgili durumları ve tek tek lokasyon halinde paylaştığımız doğal gaz ile ilgili vaziyetleri istişare edip, önümüzdeki bayramın hemen ertesinde Malatya’mızın acil eylem toplantısı ve projesi sözünü aldık. İnşallah en kısa sürede enerji ve gaz ile ilgili gelen talepleri en olumlu şekilde sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Bakanımıza Malatya'mız özelinde yapılan tüm bu çalışmalarda verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir