Malatyalılar Bayram Öncesi 4,2 Milyar TL Dağıtılacak!

Malatyalılar Bayram Öncesi 4,2 Milyar TL Dağıtılacak!
Bayram öncesi Evde Bakım Yardımı ödemeleri yapılacak! Her bir hak sahibine aylık 7,608 TL destek sağlanacak. Toplamda 4,2 milyar TL ödeme gerçekleştirilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaklaşık 561 bin kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yaparak, Evde Bakım Yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Her bir hak sahibine aylık 7 bin 608 lira gibi önemli bir destek ödenecek olması, aileler için büyük bir rahatlama sağlayacak. Bu ödemelerin bayram öncesi yapılacak olması ise ailelerin bayram coşkusunu artıracak nitelikte. Bakan Göktaş'ın açıklamasına göre, bu ödemelerle birlikte toplamda 4,2 milyar lira tutarında bir yardım dağıtılacak.

Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için yapılan Evde Bakım Yardımı kapsamında her bir hak sahibine aylık 7 bin 608 lira ödendiğini vurguladı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla ödemelerin öne çekildiğini belirten Bakan Göktaş, bu ay Evde Bakım Yardımı'ndan yararlanan 561 bin kişi için toplamda 4,2 milyar lira ödeme gerçekleştireceklerini bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir