Malatya’da Göz Gözü Görmedi

Malatya’da Göz Gözü Görmedi
Malatya’da akşam saatleri civarlarında etkisini yoğun bir şekilde gösteren sis sebebiyle göz gözü görmezken, ilerleyen saatlerle etkisini daha da artması vatandaşları korkuttu.

Depremin ardından bir kısmı karanlığa bürünen Malatya’da, dikkat çeken görüntüler meydana geldi. Akşam saatleri civarlarında başlayan ve gece saatlerinde etkilisini arttıran sis nedeniyle şehrin büyük bölümü adeta kayboldu.

Kent genelini yoğun sis etkisi altına aldı, görüş mesafesi oldukça azaldı. Sürücüler trafikte ilerlemekte zorlanırken, vatandaşlar etkili olan sis için “Pencereden dışarı bakın bu ne?” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi.

Malatyalıların sis ile ilgili sosyal medyada gerçekleştirdikleri paylaşımların bazıları şu şekilde:

“Evet, Malatya da çok şahit olmadığımız şekilde sis var ama depremle ilişkilendirmek ve insanları korkuya itmek asla doğru değil.”, “Pencereden dışarı bakın ben böyle sis görmedim.”, “Bu sis.... Bu sis gerçek mi Malatya noluyo noluyooooo.”, “Aman Allah'ım, Malatya'yı nasıl bir sis tabakası bürümüş birden bire.. Ürkünç bir manzara.”, “Kozmoz Malatya da ki havayı gördün mü önüne düşmüştür belki feci bir sis var göz gözü görmüyor korkuyoruz.”, “Çeksen de çekilmiyor ilk kez böyle sis görüyorum göz gözü görmüyor.”, “Malatya’da o kadar yoğun sis var ki 5 dakika camı açtım ev havalansın diye mutfağı bulamıyorum şimdi.”, “Malatya’da yoğun derecede sis var. Acaba deprem mi olacak? Ne alakası var diye sormayın çünkü bende bilmiyorum.”

BU PAYLAŞIM KORKUTTU

Sosyal medyada üzerinden paylaşım yapan Zodyak Projesi, etkili olan sis ile ilgili

“Malatya ve çevresinde aşırı bir sismik sis var görünüyor. Dikkat edilmesi gerekiyor. Fayların baskısına bağlı olarak kısa süre içerisinde 5.0 M üstü bir depremi verebilir. En yakın 01:30-03:30 ve 09:30-11:30 arası daha riskli görünüyor.5.0 M üstü hareketlenme olabilir” paylaşımını yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir