Malatya'da 21 Katılımcı Sertifikalarına Kavuştu

Malatya'da 21 Katılımcı Sertifikalarına Kavuştu
Malatya'da fotoğraf severler için önemli bir adım atıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen dijital fotoğrafçılık kursunu başarıyla tamamlayan 21 katılımcıya katılım sertifikaları verildi.

Sertifika töreni, Malatya Kent Konseyi'nin organize ettiği iftar programının ardından düzenlendi. Programda konuşan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdulkadir Artan, fotoğraf meraklılarına hitap ederek, fotoğrafçılığın inceliklerini deneme-yanılma yöntemiyle öğrendiğini ve bugünlere emekleriyle ulaştıklarını vurguladı. Artan'ın duygusal ve ilham verici konuşması, katılımcıların fotoğraf tutkularını daha da güçlendirdi.

Şimdi ise fotoğrafçılık eğitimlerinde diyafram ve ışık gibi konuların uygulamalı anlatıldığını söyleyen Artan, "Çok güzel işler yapıyorsunuz. İletişim fakültesinde okuyan öğrenci arkadaşlarımız içinde pekiştirme konusunda yararlı olacak. Önceki dönem eğitim alan arkadaşların da buralara gelmesi ve fotoğrafçılığı sürdürmeleri beni ziyadesiyle memnun etti. Eskiden öğrenciye talebe denirdi. Talepte özne sizsiniz, talip olacaksınız talip olunca fotoğrafçılığı hem meslek olarak, hem hayatta hem de sanat olarak da icra edersiniz." dedi.

Dijital fotoğrafçılık kursunun kendileri için verimli ve keyifli geçtiğini belirten kursiyerler, Malatya Kent Konseyi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir