Garanti bankası hesabı olan 18 yaş üzeri herkes dikkat! 3 gün süreniz kaldı!

Garanti bankası hesabı olan 18 yaş üzeri herkes dikkat! 3 gün süreniz kaldı!
Garanti bankası hesabı olan 18 yaş üzeri herkes dikkat! 3 gün süreniz kaldı!

Garanti Bankası, banka hesabı bulunan müşteriler için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan kişilere gelir belgesi olmadan uygun faiz oranlarıyla hızlı bir şekilde kredi verileceği duyuruldu. Garanti Bankası müşterileri, banka hesaplarına sahip oldukları takdirde kolayca başvurularını yapabilirler ve krediye hemen aynı gün içinde sahip olabilirler.

Garanti Bankası, banka hesabı bulunan tüm vatandaşlara yönelik başvuruları kabul ederek kredi ödemelerini uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirecek ve onaylanan kredileri hesaplara aktararak kullanıma sunacak. Başvurularınızı cep telefonunuz üzerinden mesaj göndererek veya bankanın internet bankacılığı uygulamasını kullanarak da kolayca yapabilirsiniz.

Başvurular Hemen İşleme Alınıyor!

Garanti Bankası, banka hesabı olan vatandaşlar için başvurularını hızlı bir şekilde işleme almaktadır. Başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra kredi ödemelerinizi hemen alabilirsiniz. Bu işlem için banka hesabınıza yatırdığınız internet bankacılığı şifresi gereklidir.

Emekli Müşterilere Özel Kredi İmkanı!

Garanti Bankası, emekli müşterileri için de özel bir kredi imkanı sunmaktadır. Emekli maaş hesapları Garanti Bankası'nda bulunan müşteriler, uygun faiz oranlarıyla ödemelerini banka şubelerine gitmeden hemen aynı gün içinde gerçekleştirebilirler.

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi ödeme seçeneği sunmaktadır. Bu kampanya, özellikle Garanti Bankası müşterilerine en düşük faiz oranlarıyla tüketici kredisi sağlamayı hedeflemektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir