Cumhurbaşkanı duyurdu! 7800 TL ek ödeme alacak kişiler PTT şubelerine gidebilir! EMEKLİYEMÜJDE

Cumhurbaşkanı duyurdu! 7800 TL ek ödeme alacak kişiler PTT şubelerine gidebilir! EMEKLİYEMÜJDE
Cumhurbaşkanı duyurdu! 7800 TL ek ödeme alacak kişiler PTT şubelerine gidebilir! EMEKLİYEMÜJDE

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada, emekli maaşı alan kişilere 7800 TL ek ödeme müjdesi verildi. Bu ek ödeme devlet bankaları ve PTT aracılığıyla gerçekleştirilecek. Emekli maaşları Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank veya PTT üzerinden alan kişiler, bu bankaların hesaplarına göre belirlenen işlemler sonucunda 7800 TL ek ödeme alabilecekler.

EMEKLİYE EK ÖDEME 7800 TL

Emekli maaşı alan vatandaşlar, maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden alıyor ve bu bankalardan nakit kredi kullanıyorlarsa, düzenli ödeme yapan herkes 7800 TL ek ödeme alma hakkına sahip olacaklar.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan bu onay ile daha önce belirlenen emekli maaşı alan kişiler, 7800 TL ek ödeme almak için banka şubeleri veya internet üzerinden başvurularını yapabilirler. İnternet üzerinden başvuru yapılacaksa, bankalar bu ödemeleri hesaplara aktarmak için mobil uygulamaları kullanmanızı tavsiye ediyor.

PTT ÜZERİNDEN NAKİT İMKANI!

PTT üzerinden emekli maaşı alanlar da 7800 TL ek ödeme alacaklar. PTT üzerinden emekli maaşı alanlar başvurularını yapmak için PTT yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını 3050 numarasına göndermelidirler. Bu şekilde kredi başvurusu yapılmış olur ve kredi ödeme miktarı SMS ile bildirilir. SMS ile kredi başvurusu yapacak olanlar, 3 ay erteleme seçeneğiyle bu krediyi hesaplarına alabilirler. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, banka müşterisi ise hemen hesaplarına bu ek ödemeyi alabilirler. PTT üzerinden başvuruları kabul eden PTT şubelerine giderek de gişe personeli yardımıyla kredi alabilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir