Çaykur Rizespor, Ogün Özçiçek İçin Henüz Resmi Teklif Sunmadı

Çaykur Rizespor, Ogün Özçiçek İçin Henüz Resmi Teklif Sunmadı
Çaykur Rizespor, Ogün Özçiçek'i kadrosuna katmak için harekete geçti ancak Yeni Malatyaspor'a henüz resmi bir teklif sunulmadı, başkan ise durumu doğruladı.

Yeni Malatyaspor'un deprem nedeniyle ligde yer alamaması sonucunda geçen sezonu Süper Lig takımı Gaziantep Futbol Kulübü'nde geçiren Ogün Özçiçek, transfer piyasasının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Ogün Özçiçek'in Yeni Malatyaspor ile 2026 yılına kadar devam eden sözleşmesini bir yıl daha kiralamayı düşünüyor.

Çaykur Rizespor'un da kadrosuna katmak için adımlar attığı Ogün hakkında, henüz sarı-siyahlı kulüpten resmi bir teklif gelmediği belirtildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Ogün Özçiçek'in takımın önemli oyuncularından biri olduğunu vurgulayarak, oyuncuyla ilgilenen birkaç kulübün bulunduğunu fakat şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediğini dile getirdi.

Gevrek, Ogün ile ilgili şunları söyledi: “Geçen sene Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübünde forma giydi. İyi de bir sezon geçirdi. Gaziantep tekrar kiralık istiyor. Birkaç kulüpte resmi olmamakla birlikte Ogün ile ilgileniyor. Menajeriyle görüştüm, talip olan kulüpler var ama resmi bir şey yok. Süper Lig’den birkaç kulübün istediğini biliyoruz. Ciddi bir rakam olursa kulübün menfaati doğrultusunda oyuncunun da geleceğini düşünerek değerlendireceğiz. Hem oyununu hem de kulübümüzün menfaatine bir teklif gelirse değerlendirilebilir. Geleceği olan bir futbolcu, birkaç kulübün ilgilendiğini biliyoruz, teklife gelirse değerlendireceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir