Bu iki bankaya dikkat edin! BANKA TC Kimlik numarasına göre sizlere NAKİT ödemesi yapacak!

Bu iki bankaya dikkat edin! BANKA TC Kimlik numarasına göre sizlere NAKİT ödemesi yapacak!
Bu iki bankaya dikkat edin! BANKA TC Kimlik numarasına göre sizlere NAKİT ödemesi yapacak!

Akbank ve Denizbank, acil nakit ihtiyacı olan TC vatandaşları için sevindirici bir haber sunuyor. Her iki banka da 15.000 TL'ye kadar anında kredi imkanı sağlıyor. Ancak kredi başvuruları belirli şartlara ve politikalara tabi olarak değerlendiriliyor. İşte bu bankalardan nasıl kredi başvurusu yapabileceğiniz hakkında bilgiler:

Akbank 15.000 TL Kredi Başvurusu:

  • En yakın Akbank şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kimlik ve gelir belgenizle birlikte başvurunuzu yapmanız yeterlidir. Şubeye gitmeden SMS ile başvurmak isterseniz, KREDİ yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 44 25 numarasına göndererek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvurunuz sonucunda Akbank, size 5 dakika içinde kredi onayını bildirecektir. Onay alınan krediyi banka şubesinden kullanabilirsiniz. Ayrıca, Akbank Direkt internet bankacılığı kullanarak da işlem yapabilirsiniz.

Denizbank 15.000 TL Kredi Başvurusu:

  • Denizbank üzerinden 15.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapmak için bir SMS atmanız yeterlidir. Cep telefonunuzdan Mesaj kısmına girin ve KREDİM yazarak boşluk bırakın. Ardından TC kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı 32/80 numarasına gönderin. Başvurunuz hızla değerlendirilecek ve onaylandığında kredinizi aynı gün içinde banka şubesinden kullanabilirsiniz. Kredi notunuz uygunsa, Denizbank internet bankacılığı veya mobil uygulamasını kullanarak şubeye gitmeden krediyi hesabınıza aktarabilirsiniz.3 ay ertelemeli ve 36 ay vade seçenekleriyle sunulan bu krediler, kredi notunuza bağlı olarak farklı faiz oranlarıyla sunulmaktadır.

Bu kredi fırsatları, acil nakit ihtiyacınızı karşılamak veya finansal gereksinimlerinizi hızlıca çözmek isteyenler için avantajlı bir seçenektir. Başvurularınızı yaparken bankaların politika ve şartlarını göz önünde bulundurarak, kredi notunuza uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir