Bu Hafta da Ziraat Hesaplarına Binlerce Lira Yatacak! Cuma Günü Bu Saatte Kontrol Etmeyi Unutmayın

Bu Hafta da Ziraat Hesaplarına Binlerce Lira Yatacak! Cuma Günü Bu Saatte Kontrol Etmeyi Unutmayın
Her Cuma hesaplara yatırılan tarımsal destek ödemeleri tam gaz devam ediyor.

Eylül ayının üçüncü ve dördüncü tarımsal destek ödemeleri geçtiğimiz Cuma günü itibarıyla tamamlandı. 15 Eylül’de TC kimlik numarası 4-6-8 olanlar, 22 Eylül’de de 0 ve 2 olanlar ödemelerini aldı. Böylelikle ödemeler tamamlanırken gözler yeni desteklere çevrildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çiftçilere destek olmak amacıyla başlattığı Tarımsal Destek Programı kapsamında ödemeler tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz Cuma günü Eylül ayının dördüncü tarımsal destek ödemesi yapılırken, bu hafta ödemeler devam ediyor olacak. Yani, bu Cuma günü de yine çiftçilerin hesaplarına para yatırılacak!

tarimsal-destek.jpg

Tarımsal Destek Ödemesi Eylül 2023

Eylül ayında da çiftçileri yalnız bırakmayan Tarım ve Orman Bakanlığı, bu kapsamda çiftçilere ödeme yapmaya devam ediyor. Hemen hemen her hafta Cuma günü yapılan ödemeler tam gaz devam ederken, gözler artık yeni ödemelerde. 15 Eylül’de beş farklı alt başlıkla tarımsal destek ödemesi duyurulurken, TC kimlik numaralarına göre paralar yatırılmaya başlanmıştı. 1 milyar lirayı aşan tarımsal destek ödemesi yapılırken, 22 Eylül’de kalan hak sahiplerine ödemeler tamamlanmıştı.

tarimsal-destek-odemesi.jpg

Tarımsal Destek Ödemesi Bu Hafta da Devam Edecek!

Eylül ayının üçüncü tarımsal destek ödemeleri tamamlanırken, gözler artık yeni ödemelerde. 22 Eylül’de TC kimlik numarası 0 ve 2 ile bitenlerin ödemeleri tamamlanırken, dördüncü tarımsal destek ödemeleri bu hafta devam ediyor olacak. 1 milyar lirayı aşan tarımsal destek ödemeleri bu hafta da TC kimlik numarasına göre yatacak ve tüm bu ödemelerden Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı olan çiftçiler faydalanabiliyor olacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir