Bu devirde 2000 TL karşılıksız para verilmeye başlandı! Akbank kartı olanlar şipşak alıyor!

Bu devirde 2000 TL karşılıksız para verilmeye başlandı! Akbank kartı olanlar şipşak alıyor!
Akbank müşterileri için müjdeli bir haber var! Akbank, özel bir kampanya ile cüzdanında Akbank kartı bulunan müşterilerine karşılıksız 2000 TL kazanma fırsatı sunuyor.

Akbank kartı olanlar şipşak alıyor! Bu devirde 2000 TL karşılıksız para verilmeye başlandı- Akbank, mevcut müşterilerini teşvik etmek ve yeni müşterileri bankalarına çekmek amacıyla özel bir davet kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, Akbank müşterileri, aile üyeleri veya arkadaşları gibi yakınlarını Akbank'a davet ederek çekici ödüller kazanma şansına sahiptir.

Neler Kazanabilirsiniz?

Akbank'ın davet kampanyası, davet edilen kişilerin bankaya katılmasının ardından ödüller sunmaktadır. İşte kazanabileceğiniz ödüllerin ayrıntıları:

  1. Davet Kodu ile Akbanklı Olan Yakınlarınızdan 2.000 TL Chip-Para: Davet ettiğiniz yakınlarınız Akbank müşterisi olduğunda, her bir kişi için 2.000 TL'ye kadar Chip-Para kazanabilirsiniz.

  2. Emekli Maaşını Akbank'a Taşıyan Yakınlarınızdan 5.000 TL Chip-Para: Emekli maaşını Akbank'a taşıyan davetlileriniz için 5.000 TL'ye kadar Chip-Para kazanabilirsiniz.

Kampanya Süresi ve Koşulları

Akbank'ın Davet Et Kazan kampanyası 1 Eylül 2023 tarihinde başlamış olup 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Kampanya kapsamında aşağıdaki koşullar geçerlidir:

  • Davet koduyla Akbanklı olan her bir yakınınız için 100 TL, toplamda 2.000 TL Chip-Para kazanabilirsiniz.

  • Davet koduyla Akbanklı olup emekli maaşını Akbank'a taşıyan yakınlarınız için 1.000 TL, en fazla 5.000 TL Chip-Para kazanabilirsiniz.

  • Kampanya koşullarında Akbank müşterileri, Akbanklılar olarak kabul edilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir