Bankalara borcu olan kişiler için müjdeli bir duyuru geldi

Bankalara borcu olan kişiler için müjdeli bir duyuru geldi
Bankalara borcu olan kişiler için müjdeli bir duyuru geldi

Banka müşterisi olan bireylere, düşük faizli yeni bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Eğer nakit ihtiyacınız varsa ve bankalardaki borçlarınızı ya da elden aldığınız senet borçlarınızı kapamak istiyorsanız, yeni kampanya ile bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Özel ve kamu bankaları tarafından sunulan bu kampanyalar, düşük faiz oranlarıyla sizlere destek oluyor.

Bankalar arasında borçlarınızı ödeme konusunda zorlanıyorsanız ve borçlarınızı tek bir çatı altında toplamak istiyorsanız, bu kampanyalar tam size göre. Nakit ihtiyacı olan kişiler için düzenlenen bu kampanyada, ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara bankalar, aynı şartlarla borç kapatma kredisi de sunmaktadır. En düşük faizlerle faydalanabileceğiniz bu kredi kampanyasına katılmak için sizlere hızlıca destek sağlanacaktır.

Bankaların Düşük Faizli Nakit Kredi Ödeme Seçenekleri Banka borçlarınızı kapatmak için düzenlenen bu kredi kampanyalarında, borç transferi yapabilir veya tüm banka borçlarınızı tek bir yerde toplayarak rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu sayede ödemelerdeki zorlukları aşabilirsiniz.

Banka borçları üzerinden nakit kredi alacak kişilere hızlı bir şekilde sonuç verilecek ve kredi ödemeleri hesaplara yatırılacaktır. Banka borçları için kredi başvurusu yapacak olanlar aşağıdaki bankaların kampanyalarını tercih edebilirler:

  1. Garanti Bankası: 100 bin TL'ye kadar 24 ay vadeli borç kapatma kredisi imkanı sunuyor. Kredi başvurularında kredi notunun 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir. Sigortalı olarak çalışan kişiler için son iş yerinde 90 gündür sigortalı olma şartı aranmaktadır. Kredi başvurusu banka şubesinden yapılabilmektedir.

  2. Akbank ve Denizbank: 150 bin TL'ye kadar borç kapatma imkanı sunarak transfer kredisi vermektedir. Nakit kredi almak isteyenler banka şubelerine başvurabilirler. Başvuru sonucu hızlıca değerlendirilir ve tüm banka kredi ve kredi kartı borçları kapatılır.

  3. Ziraat Bankası: 36 ay vadeye kadar 50 bin TL kredi vermektedir. Kredi başvurusu yapanlara banka hızlıca sonuç verir ve faiz oranları kredi notuna göre belirlenir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi için diğer bankalara göre daha düşük faiz oranları sunmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir