Zeynel Abidin'de Bir Araya Gelen Canlar

Zeynel Abidin'de Bir Araya Gelen Canlar
Zeynel Abidin Vakfı tarafından düzenlenen Hızır Lokması etkinliği, Alevi topluluğunu bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Zeynel Abidin Vakfı Başkanı Ergün Tuluk'un ev sahipliğinde gerçekleşen Hızır Lokması, yüzlerce Ehli Beyt üyesini bir araya getirdi. Her yıl Şubat ayında tutulan Hızır Oruçları sonrası düzenlenen yemeğe bu yıl yoğun ilgi vardı.

AK PARTİ, HIZIR LOKMASI ETKİNLİĞİNE KATILDI!

Alevi topluluğunu bir araya getiren lokma paylaşımına AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın birlikte katıldı.

“MALATYA’YI AVUCUMUN İÇİ GİBİ BİLİRİM”

Burada kısa bir konuşma yapan Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, Malatya’nın 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşadığını söyleyerek Er,

“İnşallah birikimimizi, Malatya’yı avucunun içi gibi bilen bir kardeşiniz olarak Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak için kullanacağım” dedi.

ER: EŞİT MESAFEDE YAKLAŞACAĞIM

AK Parti Belediye Başkan adayı olarak belirlendiğini ifade eden Er, seçilmesi durumunda herkesin başkanı olacağını vurguladı. Bütün Malatyalıların belediye başkanı olacağını söyleyen Er, herkese eşit mesafede yaklaşacağını belirtti. Geçmişteki başarılarını Malatya için daha da artıracağını ifade eden Er,

“Değerli canlar, ben hiç kimsenin adamı değilim. Hiçbir mezhebin, yapının adamı değilim. Ben sadece ve sadece Malatyalıların adamıyım. Bütün yönetimimizle adil olacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir