Yeşilyurt Kent Konseyi Yaz Kur'an Kursu İçin Yılsonu Kapanış Programı Düzenlendi

Yeşilyurt Kent Konseyi Yaz Kur'an Kursu İçin Yılsonu Kapanış Programı Düzenlendi
Yeşilyurt Kent Konseyi Yaz Kur'an kursunda 2 ay boyunca Kuran ve Elifba eğitimi gören 110 öğrenci için kapanış programı düzenlendi. Yeşilyurt Kent Konseyi'nde gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber, “Yeşilyurt Kent Konseyi olarak üçüncüsü düzenlediğimiz Yaz Kur’an Kursunun sonuna geldik. Bizim için en anlamlı ve değerli olan Kur’an Kursumuz bugün kapanış yapıyor. Yaz boyunca Kur’an Kursumuza gelen 110 öğrenciye manevi olarak elimizden geldiği kadar eğitim vermeye gayret ettik. Çocuklarımız Kent Konseyi’mizde hem eğlendi hem öğrendiler. Çocuklarımıza okul hayatlarında başarılar diliyorum. Kurslarımız, etkinliklerimiz, sosyal faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2 aylık eğitim programını bitiren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti, slayt ve piyes gösterimi, şiirlerin okunduğu, ilahilerin söylendiği program, yapılan duaların ardından son buldu.

Kur’an Kursundaki tüm öğrencilere Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir