Yazıhan'a 55 Ayda 14.1 Milyon TL'lik Altyapı Yatırımı

Yazıhan'a 55 Ayda 14.1 Milyon TL'lik Altyapı Yatırımı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,Yazıhan ilçe genelinde 55 ayda 14.1 milyon TL değerinde, 138 kilometre uzunluğunda yatırım gerçekleştirdi.

“77.4 Kilometre içmesuyu, 56.4 kilometre kanalizasyon altyapısı tamamladık”

MASKİ, Malatya’nın büyükşehir oluş süreciyle birlikte, şehrin her noktasına altyapı hizmeti götürmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yazıhan İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Güçlü altyapı hedefiyle içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarını sürdüren MASKİ, şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız kapsamında Yazıhan genelinde 55 ayda 14.1 milyon TL değerinde, 138 kilometre uzunluğunda yatırım gerçekleştirdik. Şuana kadar ilçe genelinde 77.4 kilometre uzunluğunda, 4.6 milyon değerinde içmesuyu, 56.4kilometre uzunluğunda, 9.3 milyon TL değerinde ise kanalizasyon altyapısı çalışmamızı tamamladık. İçmesuyu ve Kanalizasyonda 13.9 milyon TL değerinde, toplam 133.8 kilometrelik yatırım gerçekleştirdik. Yazıhan ilçemizde Doğu Anadolu Projesi kapsamında ise Ambarcık Şevki Çiftliği mevkiine 4.2 kilometre uzunluğunda, 230 bin TL maliyetinde sulama kanalı yapıldı. İl ve ilçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir