Yapılan huzur uygulamasında 403 kişi sorgulandı

Yapılan huzur uygulamasında 403 kişi sorgulandı
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde yapılan huzur uygulamasında toplam 403 kişi sorgulanırken 17 araç ise didik didik arandı.Emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince il merkezinde ve ilçelerde bulunan parklarda...

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde yapılan huzur uygulamasında toplam 403 kişi sorgulanırken 17 araç ise didik didik arandı.

Emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince il merkezinde ve ilçelerde bulunan parklarda uygulama gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalar kapsamında park alanlarında bulunan ve şüpheli görülen kişilerin üst aramaları ve GBT sorgulamaları yapıldı. Kent merkezinde 92, ilçelerde de 60 olmak üzere 152 polisin katıldığı uygulamada kent merkezinde 192 şahıs, 11 araç sorgulaması, ilçelerde 254 şahıs, 11 araç sorgulanırken toplam 403 kişi 17 araç sorgulaması yapıldı.

Yapılan uygulama kapsamında 1 kişiye 6136 sayılı kanuna muhalefet bıçak taşımadan dolayı işlem yapıldı. Huzur uygulamalarının aralıksız bir şekilde sorgulandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir