Vali Kaban yeni stadın eksikliklerinin bir an önce giderilmesini istedi

Vali Kaban yeni stadın eksikliklerinin bir an önce giderilmesini istedi
Malatya Valisi Ali Kaban'ın başkanlığında Malatya'ya yapılan yeni statla ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Vali Kaban, toplantıda stadyumun sorunlarını dinleyerek, eksikliklerin bir an önce giderilmesi talimatını verdi.

Vali Ali Kaban’ın başkanlığında Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile yeni stadyumun başta kavşak ve bağlantı yolları olmak üzere sorunlarının ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Vali Kaban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Abdülkadir Duran, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Karayolları 81. Şube Şefi Özkan Ayaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Sadi Fındıklı ve ilgili personel katıldı. Vali Kaban, toplantıda ilk olarak yeni stadyumun kavşak ve bağlantı yolları ile diğer sorunlarıyla alakalı Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kaban, çalışmaların ivedilikle tamamlanması ve ligin başlaması ile stadyumun bölgeye getireceği trafik yükünün azaltılması için çalışmaların tamamlanması gerektiğini ifade ederek bu konuda gerekli talimatları verdi. Vali Yardımcısı Duran’ı da konun takibi amacı ile görevlendirerek çalışmaların aksatılmadan yürütülmesi ve kendisinin de çalışmalar hakkında sürekli olarak bilgilendirilmesini istedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin konuya büyük önem verdiğini ve yakından takip ettiğini ifade eden Vali Kaban, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını umduğunu söyleyerek konu ile ilgili yetkililerin çalışmalarını bu yönde titizlikle sürdürmelerini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir