Üniversite öğrencilerinden yardıma muhtaç ailelere yardım

Üniversite öğrencilerinden yardıma muhtaç ailelere yardım
Adıyaman Üniversite Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk ve Suriyeli muhtaç ailelere giyim ve gıda yardımında bulundu.Adıyaman merkezde bulunan ihtiyaç sahibi aileler için üniversite öğretim...

Adıyaman Üniversite Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk ve Suriyeli muhtaç ailelere giyim ve gıda yardımında bulundu.

Adıyaman merkezde bulunan ihtiyaç sahibi aileler için üniversite öğretim üyeleri ve öğrencileri topladıkları yardımları Türk ve Suriyeli ailelere ulaştırdı. 25 Suriyeli, 25 Türk aile olmak üzere yaklaşık 300 kişiye yardım yapıldı. Öğrenciler ve öğretim üyeleri belirlenen ailelere yardımları kendi elleriyle teslim etti.

Öğrenciler böyle projede yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, yardım alan ailelerde yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nazif Çetin yaptığı açıklamada, “Üniversitemizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız bir yardım kampanyası ile Suriyeli ve Türk aileler önceden belirlendi. Bu ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımı ve gıda yardımı şeklinde paketlenerek teslim edildi. Daha önce Gölbaşı’nda farklı zamanlarda farklı kampanyalarımız oldu. Bugünde öğrenci ve öğretmenlerimizle hep birlikte Adıyaman’da bir kampanya başlattık. Bu kampanyanın başından sonuna kadar öğrencilerimizin katkılarıyla sağladık. Toplumda yardımlaşma duygusunun yaygınlaşmasını, özelliklede Ramazan ayında bunun arttırılmasını temenni ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir