Ülkü Ocakları, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

Ülkü Ocakları, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
Malatya Ülkü Ocakları, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı" dedi.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çekerek, "Ülkemizin bekası için elimizden gelen bütün çabayı göstermiş bulunmaktayız" dedi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, toplantıda yaptığı konuşmada, "Sayın liderlerimizin ifadesiyle, bu yerel seçim Türkiye'miz için bir beka meselesidir. Bu beka meselesini yerine getirmeyi ifa etmek için hepimizin, hepinizin özel gayretlerine ihtiyacımız var. Gençlik olarak inanıyorum ki bugüne kadar bu beka meselesi sürdürdüğünüz gibi bundan sonrada sürdüreceğinizden hiç kuşkumuz yoktur" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Bizler biliyoruz ki; Cumhur İttifakı ülkemizin ve milletimizin beka mücadelesinin en önemli dayanak noktasıdır. Bu birliği ve beraberliği bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Gürkan, tarihte bazen inişli çıkışlı hadiseler yaşandığını kaydederek, tarihte yaşanan olaylarla ilgili gençlere bilgi verdi.

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise Cumhur İttifakı'nın önemine değinerek, "Devletimiz, milletimiz, vatanımız, gençlerimiz ve çocuklarımız için yapılan ittifak ciddi anlamda büyük önem taşıyor. Bizim aramıza fitne fesat sokmak isteyenler olabilir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, meclis üyesi adaylarımızla çok güzel bir diyalog ortamı yakaladık. Cenabı Allah'tan bu diyalog ortamının devam etmesini temenni ediyorum. İnşallah gelecekte de bu diyalogumuz devam eder. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu ittifaka ne kadar önem veriyor hepimiz biliyor, görüyoruz. Bizlere düşende bu ittifakın zeminde güçlenerek, gelişmesidir" dedi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca'nın konuşmasının ardından sahneye çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Avşar,  Koca ile birlikte gençleri selamladı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise gençlerin 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganlarıyla sahneye çıktı.

’Ne Mutlu Türkiye'de Yaşıyorum, ne Mutlu Ay Yıldızlı Bayrağımın Altında Yaşıyorum' diyen Çalık, Bu ezanları Rabbim susturmasın. Ezanımızla, bayrağımızla inşallah bütün dünyaya meydan okuyacak güçte Türkiye'yi sizlerle birlikte icra edelim" dedi.

Çalık, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminde 15 yaşında şehit gençlerin, 9 yaşında gazi çocukların olduğunu anımsatarak, "Aynen Kurtuluş Savaşı'ndaki 15 yaşındaki şehir gençlerimiz gibi. İşte o 15 Temmuz gecesi milli birlik ve beraberlik, kardeşlik sürecimizi, milli ve yerli duruşumuzu yeni Kapı ruhuyla, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanımızla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bir yolculuk başlatıldı. İşte bu yolculuk bütün Türkiye'yi hatta bütün dünyayı ürküttü. Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti'nin beraber oluşturduğu bu Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı. İşte düşmana salınan bu korkuyla zillet ittifakı başta olmak üzere bütün ulusal ve uluslararası terör örgütleri, Cumhur İttifakı'nı yıkmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ediyorlar. Buna asla izin vermedik, vermeyeceğiz" diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir