Uğur Acar Kimdir?

Uğur Acar Kimdir?

Uğur Acar, İstanbul’un Güngören ilçesinde 1990 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra, lisans eğitimini İşletme Bölümünde’de başarıyla tamamlayan Acar, bir işletmeci olarak organizasyon ve inşaat sektöründe iş hayatına adım attı.

Organizasyon alanında çalıştığı yıllar boyunca pek çok kurum ve kuruluşta görev aldı ve halen almaya devam ediyor. Bilgi ve birikimlerini paylaşmayı, değer katmayı kendine ilke edinen Acar, sadece iş odaklı olmayıp spor ve kültür alanındaki kurumlarda da yer aldı. Bu bağlamda, Esenler Yavuz Selim Spor Kulübü ve Kastamonu Spor Kulübü olmak üzere iki spor kulübünün yönetim kurulunda aktif rol
aldı.

Uğur Acar hayattaki amacını kendi sözleriyle “ İnsanlar konusundaki becerilerimle onların hedeflerini bilmek; enerjimle yaşam kalitelerini artırmak; strateji alanındaki bilgimle kişi ya da kurumları ileriye taşımak, fark yaratmalarını sağlamak ve bu yolla toplumsal gelişmeye katkı sağlamak için özveriyle çalışıyorum.” diyerek tanımlıyor, yaptığı tüm işlerde bu düşünceye uygun hareket ediyor. İş hayatına adım attığı ilk günden bu yana bulunduğu tüm organizasyonlardaki başarısını, hizmet verdiği kurumların memnun oluşunu bu düsturla çalışmasına bağlıyor. Ayrıca ilçe teşkilatlarının; yemek, açık hava etkinlikleri, düğün, nişan ve bir çok toplantı etkinliğinin organizasyon sorumluluğunu üstlendi.

Tüm bunların yanında Uğur Acar çeşitli dernek ve siyasi kurumlarda da görev aldı. 2012 – 2015 yılları arasında Kas-der Genel Merkez Başkan Yardımcılığı yaptı. 2013 -2016 arasında Ak Parti ilçe yönetiminde görev aldı. 2014 – 2017 yılları arasında Şeyhoğlu Dernek Başkanlığı’nda bulundu. Yine 2014 yılında başladığı Granta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde halen devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir