Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Açmak

Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Açmak

E-ticaret sektörü günden güne daha da yaygınlaşmakta olup girişimciler açısından önemli bir fırsat haline dönüşmüştür. Bu sektörden pay almak isteyen girişimcilerin dikkat etmeleri gereken önemli noktalar vardır. Var olan işinizi online platforma taşımak ya da sıfırdan online satış yapmak istiyorsanız atmanız gereken ilk adım e-ticaret sitesi kurmak olacaktır.

Site kurulumu kendi içerisinde farklı aşamalardan meydana gelir. Bu aşamaları tek tek tamamlamanız maliyet açısından bütçenizi zorlayabilir. Bunu önlemek adına ücretsiz e-ticaret sitesi hizmetinden yararlanabilirsiniz. Herkesin erişimine açık olan bu hizmet ile online satış için nelere ihtiyacınız olduğunu daha rahat görebilir, site yönetiminizi en verimli şekilde yapabilirsiniz. E-ticaret sektörüne dahil olup online ürün ve hizmet satışlarınızı hızlı şekilde yapabilmek için ücretsiz kurulumlardan faydalanabilirsiniz. Bunun için güvenilir bir firma tarafından sunulan hizmeti tercih etmelisiniz. Böylece elde edeceğiniz olumlu sonuç her zaman daha fazla olacaktır. Ücretsiz kullanımın ardından size tam anlamıyla hitap eden paketlere sahip olabilirsiniz.

E-Ticaret Sitenizi Hemen Ücretsiz Açın

Kendi online mağazanıza sahip olmak için tamamlamanız gereken standart süreç biraz detaylıdır. Bunlarla uğraşmamak adına doğrudan e-ticaret paketleri kullanabilirsiniz. Özellik adedi ve içerik olarak birbirinden ayrılan bu paketler internete özel indirimli fiyatlardan satışa sunulur. Başlangıç aşamasında ücretsiz paketleri kullanarak, nelere ihtiyacınız olduğunu uygulamalı görebilirsiniz.

Ücretsiz e-ticaret sitesi kurmak istediğinizde üyelik kaydı oluşturmanız gerekir. Telefon numaranız, adınız ve soyadınız, e-posta adresiniz, mağaza adınız kayıt aşaması için yeterli olacaktır. Tüm bilgileri eksik olmadan girerek sitenizi açabilir, çalıştırabilir ve kısa süre içerisinde büyütebilirsiniz. Bunları yaparken herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Bütün paketler kullanıcı memnuniyetini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Online Mağaza Açma Maliyeti Ne Kadar?

İlk defa online satış yapacaksanız katlanmanız gereken maliyetler her zaman fazla olacaktır. Güncelleme, bakım, hosting, veri transferi ve daha pek çok özellik maliyet gerektiren unsurlardır. Bu gibi özellikleri minimum bütçe ile karşılamak için güçlü bir e-ticaret platformu kullanmanız gerekecektir. İstediğiniz özellikleri size en uygun fiyatlardan sunan Kobisi beklentilerinizi karşılayacak şekilde hizmet verir. Ekstra bir ödeme talep edilmez ve tahmin ettiğinizden çok daha düşük bir bütçe ile e-ticaret sitesi kurma sürecini tamamlayabilirsiniz. Kobisi bünyesinde tüm müşterilere 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz destek sunulur. En karmaşık sorularınızın bile yanıtına ulaşabileceğiniz sistemde her konu hızlıca cevaplanır ve kalite daima yüksek tutulur.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir