Tüfenkci, ''Türkiye'nin geleceği ve bekasıyla da çok alakalı bir seçim''

Tüfenkci, ''Türkiye'nin geleceği ve bekasıyla da çok alakalı bir seçim''
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve 24-25-26. dönem AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Darende İlçesi'nde ziyaret ve temaslarda bulundu.

Milletvekilleri Tüfenkci, Çakır ve eski milletvekili Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Darende İlçesi'nde Aşağı Ulupınar, Yeşiltaş, Ilıca, Çınar, Yenipınar, Kaynak, Karabayır Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Heyet daha sonra Gökdelen, Balaban ve Yukarı Ulupınar Mahallelerinde gerçekleştirilen toplantıya da katıldı.

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, "Adalet Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Parti'sinin ittifak adayıyım. 2009-2014 yılları arasında Darende de belediye başkanlığı yaptım. Darende'ye hizmet ettim. İnşallah önümüzdeki süreçte de Darendelilere hizmet etmek bizlere onur ve şeref verir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise 31 Mart seçimlerinin her seçim gibi ülke için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Milletvekili Çakır, 31 Mart'taki seçimin hem hizmet hem de ülkenin beka sorunu açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, "Cumhur İttifakı, hizmet belediyeciliği ve Türkiye'nin beka sorunu için ortaya çıkmış bir birliktelik. Türkiye'nin hangi zorluklardan geçtiğini, saldırılara maruz kaldığını biliyoruz. Bizim tek bir gayemiz var; devletimize, milletimize sahip çıkmak, güçlü Türkiye'yi oluşturmak. Tabi yerelde de hizmet yapmak. Her noktada, bölgede koşabilmek" diye konuştu.

31 Mart'ta Türkiye'nin geleceği için Cumhur İttifakı'nın sandıktan güçlü çıkması gerektiğini dile getiren Çakır, "31 Mart'tan sonra inşallah Türkiye daha güçlenmiş olacak. Sandıklardan çıkacak oylarla daha dinamik, güçlü bir yapı olacak. Cumhur ittifakı daha güçlenecek. Recep Tayyip Erdoğan'ın elini güçlendirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

24-25-26. dönem AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de "Türkiye, millet, ümmet için bir beka meselesi olduğu hareketle şuanda yapmış olduğumuz çalışmalarla hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de Adalet ve Kalkınma Partisi kadrolarının bu ülkeye daha nice hizmetler yapacağından kuşkumuz yok. İşte bizler birlikte oldukça, bu ülkede birlik ve beraberlik sağlandıkça birçok taşlar yerinden oynuyor. Yurt içerisindeki muhalefetin dışında bir bakıyorsunuz ses Avrupa'dan, Amerika'dan, Siyonist Yahudi 'çete devleti' diyebileceğimiz İsrail'den geliyor. Bunların saldırılarının öyle sıradan bir saldırı olmadığını biliyoruz. Onların yapmış olduğu bu beyhude çırpınışların bu ülkedeki birlik ve beraberliğe en ufak bir zeval vermeyeceğini düşünüyorum" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "Bu seçimler bizlere hizmet edecek, hayatın her alanına dokunan belediye başkanlarımızı seçeceğimiz bir seçim. Bu seçimler, önemli seçimler. Yolumuzu yapacak, suyumuzu akıtacak, kanalizasyonlarımızı yapacak, mahallemizi güzelleştirecek, kentimizi rekabet edebilir hale getiren başkanları seçeceğiz. Bu seçimler evet yerel seçimler ama taşıdığı önem bakımından gerçekten Türkiye'nin geleceği ve bekasıyla da çok alakalı bir seçim" diye konuştu.

Milletvekili Tüfenkci, muhalefetin bölücüler ve vatan hainleriyle ortaklık yaptıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu seçimlere Cumhur İttifakı olarak girdik ve kiminle ortaklık yaptığımızı da şeffaf bir şekilde açıklıyoruz. Ama muhalefet kiminle ortaklık, ittifak yaptığını gizli kapılar arkasında saklanarak, utanarak, sıkılarak anlatıyor. Niye açıkça anlatamıyor? Biliyorlar ki bölücülerle ortaklık yapıyorlar. Vatana ihanet edenlerle ortaklık yapıyorlar. Bu millete, bayrağa ezana düşmanlık yapanlarla ortaklık yapıyorlar. Bu bayrağın dalgalanması, ezanların susmaması adına Cumhur İttifakı'nı kurduk. Bazıları, 'Yerel seçimlerin bekayla ne alakası var?' diyorlar. Türkiye üzerinde yabancıların ve bölücülerin hesapları varsa hiç kimse kusura bakmasın beka meselesi bitmez. Onun için 31 Mart seçimlerinin beka meselesiyle çok yakından alakası var."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir