Tüfenkci, ''Bu yolun sonu kupa olsun''

Tüfenkci, ''Bu yolun sonu kupa olsun''
Bülent Tüfenkci, "Evkur Yeni Malatyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayarak, kupayı Malatya'mıza getirmesini canı gönülden arzu ediyoruz" dedi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde deplasmanda İzmir ekibi Göztepe'yi penaltı atışları sonucu 5-3 mağlup ederek, yarı finale yükselen Evkur Yeni Malatyaspor'u tebrik etti.

Milletvekili Tüfenkci, "Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Göztepe'yi eleyerek Yarı Finale yükselen Evkur Yeni Malatyaspor'umuzu tebrik ediyorum. Bu yolun sonu kupa" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de ikinci sezonunu iyi bir şekilde geçirirken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yarı finale kalmasının bütün Malatya'yı gururlandırdığını kaydeden Tüfenkci, "Evkur Yeni Malatyaspor'umuzu, yarı finale kalmasından dolayı tebrik ediyorum, inşallah Cenabı Allah final oynamayı da nasip eder. Ben inanıyorum ki final oynayıp, kupayı Malatya'mıza getirecekler. Malatya'mıza da bu yakışır" dedi.

Tüfenkci, Evkur Yeni Malatyaspor'un Malatyalıların ortak paydası olduğunu ifade ederek, "Evkur Yeni Malatyaspor'umuz Süper Lig'de ikinci sezonunu geçirirken, aldığı sonuçlarla adından söz ettiriyor. Hepimizin ortak paydası olan takımımıza Malatyalıların sahip çıkması gerekiyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan takımımızın, Süper Lig'de de sezonu en iyi şekilde tamamlayacağına yürekten inanıyorum. Takımımıza Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmada da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir