SDT, Nisan ayında 5 oyunla perdelerini açacak

SDT, Nisan ayında 5 oyunla perdelerini açacak
Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), Nisan ayı içerisinde 5 oyunla perdelerini açacak.Nisan ayına, dekoru, müziği, yüksek temposu ve oyunculuk performanslarıyla seyredenlerin beğenisini toplayan '39 basamak' adlı oyunla, merhaba diyecek olan SDT, 13-15...

Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), Nisan ayı içerisinde 5 oyunla perdelerini açacak.

Nisan ayına, dekoru, müziği, yüksek temposu ve oyunculuk performanslarıyla seyredenlerin beğenisini toplayan ’39 basamak’ adlı oyunla, merhaba diyecek olan SDT, 13-15 Nisan tarihleri arası, Türk geleneksel tiyatrosunun vazgeçilmez oyunlarından olan ’Fehim Paşa Konağı’ adlı oyuna perde açacak.

20-22 Nisan tarihleri arasında ise Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun beğeni toplayan ’Ruhlar Gelirse’ isimli oyunu ile Sivaslı sanatseverleri buluşturacak olan SDT, 27-39 Nisan tarihleri arasında ’Fehim Paşa Konağı’ adlı oyuna yeniden perde açacak. SDT, 26 Nisan’da iki seans olarak ’Bremen Mızıkacıları’ isimli çocuk oyunuyla minik sanat severleri buluşturacak.

Nisan ayın içerisinde birbirinden iddialı oyunları Sivaslı tiyatro seyircisinin beğenisine sunacak olan SDT, ayrıca ’39 basamak’ adlı oyunu Kayseri ve Konya’da ’Lysistrata’ isimli oyunu ise Samsun, Çorum ve Ankara’da sahneleyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir